Beefy Boxes and Bandwidth Generously Provided by pair Networks
The stupid question is the question not asked
 
PerlMonks  

Re^2: Tie::File failing with Unicode/UTF-8 encoding?

by HelenCr (Monk)
on Nov 03, 2012 at 18:46 UTC ( #1002130=note: print w/ replies, xml ) Need Help??


in reply to Re: Tie::File failing with Unicode/UTF-8 encoding?
in thread Tie::File failing with Unicode/UTF-8 encoding?

Kenosis: this is very interesting.

1. Is there a quick way to convert back the PerlMonks output, so that Unicode/UTF8 editors can show it in the original encoding?

2. It seems that in your setup (apparently, the difference is ActivePerl vs. StrawberryPerl/DWIMPerl that I am using), the problem does not occur. Could the cause be the Tie::File code? StrawberryPerl uses $VERSION = "0.97_02"; Which version is ActivePerl using?


Comment on Re^2: Tie::File failing with Unicode/UTF-8 encoding?
Replies are listed 'Best First'.
Re^3: Tie::File failing with Unicode/UTF-8 encoding?
by Kenosis (Priest) on Nov 03, 2012 at 19:03 UTC
    1. I don't know about these things... Yet...
    2. ActivePerl uses $VERSION = "0.98" for Tie::File. Perhaps upgrading the Module is worth a try (or tie).

      I have updated Tie::File to Version 0.98. It didn't help.

      This is very strange. The problem must be lying somewhere else.

Log In?
Username:
Password:

What's my password?
Create A New User
Node Status?
node history
Node Type: note [id://1002130]
help
Chatterbox?
and the web crawler heard nothing...

How do I use this? | Other CB clients
Other Users?
Others rifling through the Monastery: (14)
As of 2015-07-29 14:19 GMT
Sections?
Information?
Find Nodes?
Leftovers?
    Voting Booth?

    The top three priorities of my open tasks are (in descending order of likelihood to be worked on) ...









    Results (263 votes), past polls