Beefy Boxes and Bandwidth Generously Provided by pair Networks
Welcome to the Monastery
 
PerlMonks  

Re: %20

by krujos (Curate)
on May 20, 2002 at 19:28 UTC ( #167920=note: print w/ replies, xml ) Need Help??


in reply to %20
in thread backtick ignores parameters

A, Sorry if this sounds mean, I dont intend to be, but did you try it?
B, I went back and checked out some old scripts. I had this problem as well a long time ago. I ended up using a question mark to between the params and that worked. I am not sure why exactly (darn this getting old thing). If any monks have some insight to the question mark thing I would be grateful.
let this be a lesson to me to comment code better.

update changed formatting...
also, when you run things from the command line, the shell translates it first. I dont think it works the same way from inside the script. Agian please correct me if I am wrong.
Thanks Josh


Comment on Re: %20
Re: %20
by unclepliny (Initiate) on May 20, 2002 at 19:40 UTC
    Actually I did try after all :) , just to cover all angles -- tried every variation (with and without ?, with and without &, etc). No luck. You are apparently right about it working differently from within a CGI script ... (see responses below).

Log In?
Username:
Password:

What's my password?
Create A New User
Node Status?
node history
Node Type: note [id://167920]
help
Chatterbox?
and the web crawler heard nothing...

How do I use this? | Other CB clients
Other Users?
Others avoiding work at the Monastery: (21)
As of 2015-07-02 17:59 GMT
Sections?
Information?
Find Nodes?
Leftovers?
    Voting Booth?

    The top three priorities of my open tasks are (in descending order of likelihood to be worked on) ...









    Results (44 votes), past polls