Beefy Boxes and Bandwidth Generously Provided by pair Networks
Don't ask to ask, just ask
 
PerlMonks  

Re: Re: Re: setting up perl to work with appache

by AcidHawk (Vicar)
on Mar 12, 2004 at 07:06 UTC ( #336101=note: print w/ replies, xml ) Need Help??


in reply to Re: Re: setting up perl to work with appache
in thread setting up perl to work with appache

I cut and pasted your cgi and put it into my cgi-bin dir and added a link to my test page and it worked fine. So there is no problem with your cgi (Other than the message I get that it is too late for -T). Also your httpd.conf settings look fine.

You mentioned that you are using a hub..? Are you connecting to the url from the local machine or across a network..? Also Turn ZoneAlarm off for a bit while you are testing..?

Let us know what happens..

-----
Of all the things I've lost in my life, its my mind I miss the most.


Comment on Re: Re: Re: setting up perl to work with appache
Everything's fine now!
by rebot (Initiate) on Mar 15, 2004 at 08:05 UTC
    AcidHawk,

    I am connecting to the url form my local machine and not across a network so the hub should not matter.

    I was running apache 2.0.48 (the newer version) and I uninstalled that. I installed the older version (1.3....) instead and now everything runs fine and I'm able to get that test file to work!

    I guess Apache 2.0.48 has issues with ZoneAlarm.

    I really appreciate your help.

    Looks like I'm on my way to learning Perl! I'm very excited.

    Again, thanks a lot!

    Take care!

Log In?
Username:
Password:

What's my password?
Create A New User
Node Status?
node history
Node Type: note [id://336101]
help
Chatterbox?
and the web crawler heard nothing...

How do I use this? | Other CB clients
Other Users?
Others about the Monastery: (7)
As of 2015-07-05 23:38 GMT
Sections?
Information?
Find Nodes?
Leftovers?
    Voting Booth?

    The top three priorities of my open tasks are (in descending order of likelihood to be worked on) ...









    Results (68 votes), past polls