Beefy Boxes and Bandwidth Generously Provided by pair Networks
Perl: the Markov chain saw
 
PerlMonks  

Re^2: Firefox occasionally not rendering nodes correctly

by converter (Priest)
on Jan 30, 2005 at 22:08 UTC ( #426446=note: print w/ replies, xml ) Need Help??


in reply to Re: Firefox occasionally not rendering nodes correctly
in thread Firefox occasionally not rendering nodes correctly

Someone already has, see bug #9101. The bug was submitted on 1999-06-30 16:59 PST and is still flagged as "New".


Comment on Re^2: Firefox occasionally not rendering nodes correctly
Re^3: Firefox occasionally not rendering nodes correctly
by wazoox (Prior) on Jan 31, 2005 at 12:06 UTC
    Works fine for me. May you be using the wrong OS? :)
Re^3: Firefox occasionally not rendering nodes correctly
by legato (Monk) on Feb 02, 2005 at 01:00 UTC

    this comment is related to that 'bug'. I fact-checked, and sure enough: the HTML standard only dictates how breaks on soft hyphens should be displayed, not whether the agent must break on them.

    Anima Legato
    .oO all things connect through the motion of the mind

Re^3: Firefox occasionally not rendering nodes correctly
by buckaduck (Chaplain) on Feb 08, 2005 at 23:17 UTC
    Maybe I don't understand the problem, but I'm using Firefox 1.0 on Windows XP and I don't see any problems. The code wrap seems to be working correctly, at least on the node specified in the original post.

    I've tried it using the default of 70 characters, and also with a code wrap at 85 characters. It worked correctly each time.

    buckaduck

Log In?
Username:
Password:

What's my password?
Create A New User
Node Status?
node history
Node Type: note [id://426446]
help
Chatterbox?
and the web crawler heard nothing...

How do I use this? | Other CB clients
Other Users?
Others chilling in the Monastery: (7)
As of 2014-08-23 15:23 GMT
Sections?
Information?
Find Nodes?
Leftovers?
    Voting Booth?

    The best computer themed movie is:











    Results (174 votes), past polls