Beefy Boxes and Bandwidth Generously Provided by pair Networks Joe
Pathologically Eclectic Rubbish Lister
 
PerlMonks  

Re^2: Seeking help with CGI::Application, please.

by hesco (Deacon)
on Feb 11, 2006 at 02:00 UTC ( #529513=note: print w/ replies, xml ) Need Help??


in reply to Re: Seeking help with CGI::Application, please.
in thread Seeking help with CGI::Application, please.

Thanks, but no. I'm invoking this application from a browser pointed at a file reading:

#!/usr/bin/perl -wT use lib(qw{/home/hesco/sandbox/DistroPrsRls/lib}); use DistroPrsRls; BEGIN { print STDERR "\@INC includes: \n", join("\n", @INC), "\n"; } my $dpr = DistroPrsRls->new(); $dpr->run(); exit; 1;
I'm not sure where this 'start' value is coming from.

-- Hugh


Comment on Re^2: Seeking help with CGI::Application, please.
Download Code
Re^3: Seeking help with CGI::Application, please.
by vladb (Vicar) on Feb 11, 2006 at 02:38 UTC
    Wouldn't the mode value come from CGI then? Make sure you set a default run mode or the 'rm' parameter is present in the request. There should be detailed instructions in the CGI::Application perldoc. Wish you luck!

    Here's link to a tutorial that might help. Although, from a quick glance at your code, you seem to have done things right. Still, may be worth checking over. One immediate suggestion might be to try setting run mode parameter and default value after the code which defines all run modes:
    sub setup { 
      my $self = shift; 
      $self->run_modes( 
        'mode1' => 'Login', 
        'mode2' => 'DPR_Dashboard', 
        'mode3' => 'EnterPrsRls', 
        'mode4' => 'ApprovePrsRls', 
        'mode5' => 'ChooseLists', 
        'mode6' => 'ScheduleDistro', 
        'mode7' => 'AuthorizeDistro', 
        'mode8' => 'ReviewJobs' ); 
    
        $self->start_mode('mode1'); 
        $self->mode_param('rm'); 
    
      return 1; 
    }
    


    _____________________
    "We've all heard that a million monkeys banging on a million typewriters will eventually reproduce
    the entire works of Shakespeare. Now, thanks to the Internet, we know this is not true."

    Robert Wilensky, University of California

Re^3: Seeking help with CGI::Application, please.
by cees (Curate) on Feb 11, 2006 at 03:51 UTC
    I'm not sure where this 'start' value is coming from.

    'start' is the default runmode (or 'start mode') that is used if no runmode parameter is provided in the request object. However, in your setup method, you have set the start_mode to 'mode1', so in the absense of a runmode parameter, it should load the 'mode1' runmode as the default.

    So somehow your 'setup' method is not being executed correctly.

Log In?
Username:
Password:

What's my password?
Create A New User
Node Status?
node history
Node Type: note [id://529513]
help
Chatterbox?
and the web crawler heard nothing...

How do I use this? | Other CB clients
Other Users?
Others wandering the Monastery: (14)
As of 2014-04-18 09:08 GMT
Sections?
Information?
Find Nodes?
Leftovers?
    Voting Booth?

    April first is:







    Results (464 votes), past polls