Beefy Boxes and Bandwidth Generously Provided by pair Networks
Perl: the Markov chain saw
 
PerlMonks  

Re^2: Need help with Apache2::Subprocess undefined value error when using spawn_proc_prog

by aels (Initiate)
on Aug 16, 2007 at 20:46 UTC ( #633170=note: print w/ replies, xml ) Need Help??


in reply to Re: Need help with Apache2::Subprocess undefined value error when using spawn_proc_prog
in thread Need help with Apache2::Subprocess undefined value error when using spawn_proc_prog

The code need to run under mod_perl 2 and apache 2.2.
The specified web page will have connections to Oracle and PostgreSQL to get information, then using a form you will select information and the submit will execute an os executable to perform certain tasks depending on selection. A similar web page use to run perfect under apache 1.3 and mod_perl 1 using "system($command)" to run the os command, but when doing this via the later versions the web browser hangs, but the command is executed fine. The command is executed but the web pages is waiting for it. The command executes in under 3 seconds. After doing some research a came accross the Apache2::SubProcess, which should allow me to execute the command and the web page should be able to then function as normal and not hang. After the command is executed the page will display the command output (reading a file and printing it to screen).

The versions of software we use is:
Apache/2.2.0 (Unix) mod_perl/2.0.2 Perl/v5.8.5, running on RHES 4.


Comment on Re^2: Need help with Apache2::Subprocess undefined value error when using spawn_proc_prog
Re^3: Need help with Apache2::Subprocess undefined value error when using spawn_proc_prog
by Errto (Vicar) on Aug 17, 2007 at 05:11 UTC
    That all makes sense. Nonetheless I am fairly sure my earlier reply addresses the initial question you raised about that undefined reference error.
Re^3: Need help with Apache2::Subprocess undefined value error when using spawn_proc_prog
by perrin (Chancellor) on Aug 17, 2007 at 16:00 UTC
    I don't see any reason why system() should not work under mod_perl 2. I also think your use of $r in this code should work. Can you verify that this code is running through mod_perl by checking $ENV{MOD_PERL} within the script?

Log In?
Username:
Password:

What's my password?
Create A New User
Node Status?
node history
Node Type: note [id://633170]
help
Chatterbox?
and the web crawler heard nothing...

How do I use this? | Other CB clients
Other Users?
Others romping around the Monastery: (12)
As of 2014-10-20 22:49 GMT
Sections?
Information?
Find Nodes?
Leftovers?
    Voting Booth?

    For retirement, I am banking on:










    Results (92 votes), past polls