Beefy Boxes and Bandwidth Generously Provided by pair Networks
Welcome to the Monastery
 
PerlMonks  

Re^4: IIS 6 - Get works, post does not

by gwhite (Friar)
on Apr 28, 2008 at 18:33 UTC ( #683347=note: print w/ replies, xml ) Need Help??


in reply to Re^3: IIS 6 - Get works, post does not
in thread IIS 6 - Get works, post does not

OK, one issue down, no longer receiving 403 errors. However, after the post, the script is supposed to redirect to the member landing page (another cgi program), and all we are getting is the registration login page returned with the user name filled in (blank password). Looking through an HTTP sniffer, I can see the post to Register.cgi working fine, but no 302 header is ever created. I can move (and have) the Register.cgi to my Unix box, and it works correctly.

update: found a cryptic reference that you must set at least one Mime type in IIS for redirect to work. Testing on in-house server and it appears to be making a difference. Will update again after checking client server.

g_White


Comment on Re^4: IIS 6 - Get works, post does not

Log In?
Username:
Password:

What's my password?
Create A New User
Node Status?
node history
Node Type: note [id://683347]
help
Chatterbox?
and the web crawler heard nothing...

How do I use this? | Other CB clients
Other Users?
Others musing on the Monastery: (11)
As of 2014-11-25 22:13 GMT
Sections?
Information?
Find Nodes?
Leftovers?
    Voting Booth?

    My preferred Perl binaries come from:














    Results (160 votes), past polls