Beefy Boxes and Bandwidth Generously Provided by pair Networks
Perl: the Markov chain saw
 
PerlMonks  

Re^4: Unable to enable - trying to add repositories to PPM (ActivePerl 5.12)

by elef (Friar)
on Nov 17, 2010 at 06:31 UTC ( #871936=note: print w/ replies, xml ) Need Help??


in reply to Re^3: Unable to enable - trying to add repositories to PPM (ActivePerl 5.12)
in thread Unable to enable - trying to add repositories to PPM (ActivePerl 5.12)

No hits from bribes:

Microsoft Windows [Version 6.1.7600] Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\A>ppm search HTML-Strip 1: HTML-Strip-Whitespace Perl extension for stripping whitespace out of HTML. Version: 0.1.6 Released: 2008-03-22 Repo: ActiveState Package Repository 2: HTML-StripScripts Strip scripting constructs out of HTML Version: 1.05 Released: 2009-11-05 Repo: ActiveState Package Repository 3: HTML-StripScripts-Parser XSS filter using HTML::Parser Version: 1.03 Released: 2009-11-05 Repo: ActiveState Package Repository 4: HTML-StripScripts-Regex XSS filter using a regular expression Version: 0.02 Released: 2009-10-20 Repo: ActiveState Package Repository C:\Users\A>


Comment on Re^4: Unable to enable - trying to add repositories to PPM (ActivePerl 5.12)
Download Code
Re^5: Unable to enable - trying to add repositories to PPM (ActivePerl 5.12)
by syphilis (Canon) on Nov 17, 2010 at 07:48 UTC
    No hits from bribes

    Did the bribes repo actually get added ? Running ppm repo should give you a list of all enabled repos.

    When you first added the bribes repo did the packlist get downloaded, and was the bribes database updated (as happened for me) ?
    Bribes is still down, btw. It could be that's all that's posing a problem for you.

    Cheers,
    Rob
      Bribes is added, ppm repo lists it as enabled, with 0 packages. I'm pretty sure it's not their server because I had the same thing happen with the trouchelle repository, but I'll keep experimenting.
      Update: I tried adding the trouchelle repo with ppm rep add trouchelle.com http://trouchelle.com/ppm12/
      No error message, everything seemed fine, but again, 0 packages shown both in the ppm gui and by the ppm repo command, and and no HTML::Strip in the module list.

      I can't think of anything I may be doing wrong, and I can't believe two major repositories are down/misconfigured.

Log In?
Username:
Password:

What's my password?
Create A New User
Node Status?
node history
Node Type: note [id://871936]
help
Chatterbox?
and the web crawler heard nothing...

How do I use this? | Other CB clients
Other Users?
Others romping around the Monastery: (14)
As of 2015-07-07 13:41 GMT
Sections?
Information?
Find Nodes?
Leftovers?
    Voting Booth?

    The top three priorities of my open tasks are (in descending order of likelihood to be worked on) ...









    Results (88 votes), past polls