Beefy Boxes and Bandwidth Generously Provided by pair Networks
XP is just a number
 
PerlMonks  

Re^2: LWP::Useragent GET fails with https

by Anonymous Monk
on Oct 18, 2011 at 15:33 UTC ( #932177=note: print w/ replies, xml ) Need Help??


in reply to Re: LWP::Useragent GET fails with https
in thread LWP::Useragent GET fails with https

I'm still always getting "400 Bad Request" errors when I use the https proxy. If I try the code exactly as written, I get 500 errors so it's not using the https proxy at all via the environment variable.


Comment on Re^2: LWP::Useragent GET fails with https
Re^3: LWP::Useragent GET fails with https
by wazoox (Prior) on Oct 18, 2011 at 16:49 UTC
    There was a slight mistake in my code example:
    $ENV{HTTPS_PROXY} = 'http://proxy:8080';
    Note the absence of trailing slash. It works for me, I've just got it running through my local squid proxy:
    [~/temp]$ ./test.pl SSL_connect:before/connect initialization SSL_connect:SSLv2/v3 write client hello A SSL_connect:SSLv3 read server hello A SSL_connect:SSLv3 read server certificate A SSL_connect:SSLv3 read server done A SSL_connect:SSLv3 write client key exchange A SSL_connect:SSLv3 write change cipher spec A SSL_connect:SSLv3 write finished A SSL_connect:SSLv3 flush data SSL_connect:SSLv3 read finished A Successtext/htmlcharset=ISO-8859-1 document!

    Please provide more information on your configuration. It works fine for me on Linux, running Perl 5.10.1 and LWP 5.835.

Log In?
Username:
Password:

What's my password?
Create A New User
Node Status?
node history
Node Type: note [id://932177]
help
Chatterbox?
and the web crawler heard nothing...

How do I use this? | Other CB clients
Other Users?
Others wandering the Monastery: (8)
As of 2015-07-07 02:37 GMT
Sections?
Information?
Find Nodes?
Leftovers?
    Voting Booth?

    The top three priorities of my open tasks are (in descending order of likelihood to be worked on) ...









    Results (86 votes), past polls