Beefy Boxes and Bandwidth Generously Provided by pair Networks
Don't ask to ask, just ask
 
PerlMonks  

Re: Win32:OLE errors when running same code on Windows XP

by davies (Vicar)
on Aug 09, 2012 at 19:49 UTC ( #986598=note: print w/ replies, xml ) Need Help??


in reply to Win32:OLE errors when running same code on Windows XP

Your code doesn't run. I made it run by removing the subroutine declaration and it ran with no errors. I'm on Perl 5.12, so I had to change that line, and SP2. I suspect the problem is in the code you haven't quoted. I see references in your errors to "Lite.pm line 216", which may or may not be among the lines you have given us, but it doesn't matter as the actual call may involve some parameters which aren't mentioned in the code you give us.

Please try to cut your code down to the absolute minimum that demonstrates the problem (is "use 5.014" really necessary, for example? Strict & Warnings certainly are, but you have a lot of modules that I can't see being used in the given code) and check that it gives an error message on your machine. Then we will have a better chance of helping you.

Regards,

John Davies


Comment on Re: Win32:OLE errors when running same code on Windows XP

Log In?
Username:
Password:

What's my password?
Create A New User
Node Status?
node history
Node Type: note [id://986598]
help
Chatterbox?
and the web crawler heard nothing...

How do I use this? | Other CB clients
Other Users?
Others chanting in the Monastery: (7)
As of 2014-10-02 07:04 GMT
Sections?
Information?
Find Nodes?
Leftovers?
    Voting Booth?

    What is your favourite meta-syntactic variable name?














    Results (49 votes), past polls