Beefy Boxes and Bandwidth Generously Provided by pair Networks
Problems? Is your data what you think it is?
 
PerlMonks  

Re^7: LWP Can't POST to HTTPS

by dorko (Parson)
on Sep 12, 2012 at 18:42 UTC ( #993281=note: print w/ replies, xml ) Need Help??


in reply to Re^6: LWP Can't POST to HTTPS
in thread LWP Can't POST to HTTPS

Mea maxima culpa. I'm sorry, when I said "looking at" I should have said "skimmed". Admittedly, I didn't read that. Thank you.

This is the results of IO::Socket::SSL qw(debug3); for the POST.

DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:1645: new ctx 32651216 DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:363: socket not yet connected DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:365: socket connected DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:383: ssl handshake not started DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:446: Net::SSLeay::connect -> -1 DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:1320: SSL connect attempt failed with unkn +own error error:00000000:lib(0):func(0):reason(0) DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:452: fatal SSL error: SSL connect attempt +failed with unknown error error:00000000:lib(0):func(0):reason(0) DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:1320: IO::Socket::INET configuration faile +d error:00000000:lib(0):func(0):reason(0) DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:1682: free ctx 32651216 open=32651216 DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:1690: OK free ctx 32651216
Again, any help will be appreciated. Thanks for your time.

Cheers,

Brent

-- Yeah, I'm a Delt.


Comment on Re^7: LWP Can't POST to HTTPS
Select or Download Code
Re^8: LWP Can't POST to HTTPS
by Anonymous Monk on Sep 12, 2012 at 19:13 UTC

    Looks to me like you edited that. I get

    DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:354: ssl handshake not started DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:1555: ok=1 cert=18003144 DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:1555: ok=1 cert=18832752 DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:1555: ok=1 cert=18830608 DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:1555: ok=1 cert=18829200 DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:1170: scheme=www cert=18829200 DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:1177: identity=webcourses.ucf.edu cn=webco +urses.ucf.edu alt=2 webcourses.ucf.edu DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:414: Net::SSLeay::connect -> 1

    Sure I'm using an older version of IO::Socket::SSL ( 1.58 ) compiled against older version of OpenSSL , but I doubt that makes a difference

      I can't think of a reason why I would edit my response.

      It seems to me the main difference between your output and mine is that your output looks like it worked, and mine failed. After all, I'm asking for help because it doesn't work.

      Thanks again for your time.

      Cheers,

      Brent

      -- Yeah, I'm a Delt.

        I can't think of a reason why I would edit my response.

        :) Well, you did remove webcourses, so it was a possibility

        It seems to me the main difference between your output and mine is that your output looks like it worked, and mine failed. After all, I'm asking for help because it doesn't work.

        Well, I think there really ought to be some output in there. But since you say it doesnt, and it looks kinda like what you get in Re^2: LWP Can't POST to HTTPS, I think we've reached the end of our investigation

        I think its time to go to rt.cpan.org and report this to maintainers of LWP-Protocol-https/IO-Socket-SSL/Net-SSLeay

        At the very least there should be more debugging output with a more useful error message , something like you get with openssl client

        Or, maybe you want to provide openssl with certificate file, might get something different?

Log In?
Username:
Password:

What's my password?
Create A New User
Node Status?
node history
Node Type: note [id://993281]
help
Chatterbox?
and the web crawler heard nothing...

How do I use this? | Other CB clients
Other Users?
Others making s'mores by the fire in the courtyard of the Monastery: (6)
As of 2014-08-01 22:52 GMT
Sections?
Information?
Find Nodes?
Leftovers?
    Voting Booth?

    Who would be the most fun to work for?















    Results (51 votes), past polls