Beefy Boxes and Bandwidth Generously Provided by pair Networks
We don't bite newbies here... much
 
PerlMonks  

Re^2: cgi script is not running from browser but runs from command line

by supi (Initiate)
on Dec 15, 2010 at 17:01 UTC ( #877316=note: print w/replies, xml ) Need Help??


in reply to Re: cgi script is not running from browser but runs from command line
in thread cgi script is not running from browser but runs from command line

I tried changing user of apache. But no use. My program is not getting executed from browser. But runs from command line.
  • Comment on Re^2: cgi script is not running from browser but runs from command line

Replies are listed 'Best First'.
Re^3: cgi script is not running from browser but runs from command line
by ChuckularOne (Parson) on Dec 15, 2010 at 18:38 UTC
    Are you able to su to the user that actually runs the script? (Usually "nobody") If so. Try running the script as that user and see what errors you get. Doing this has always been helpful to me.
      I have changed user by making changes in httpd.config and run program from command line using the same user. But problem still continues. I make use of getstore procedure in LWP module. I think it is not getting executed when run from browser.
      I think that, problem is that - my arrays are not getting reinitialized when i run program from browser.

Log In?
Username:
Password:

What's my password?
Create A New User
Node Status?
node history
Node Type: note [id://877316]
help
Chatterbox?
and all is quiet...

How do I use this? | Other CB clients
Other Users?
Others wandering the Monastery: (6)
As of 2018-02-23 09:34 GMT
Sections?
Information?
Find Nodes?
Leftovers?
    Voting Booth?
    When it is dark outside I am happiest to see ...














    Results (301 votes). Check out past polls.

    Notices?