Beefy Boxes and Bandwidth Generously Provided by pair Networks
more useful options
 
PerlMonks  

Re^6: HTTP error response code 500 using LWP::UserAgent on one site, but not on any other

by ted.byers (Scribe)
on Nov 19, 2012 at 21:38 UTC ( #1004616=note: print w/ replies, xml ) Need Help??


in reply to Re^5: HTTP error response code 500 using LWP::UserAgent on one site, but not on any other
in thread HTTP error response code 500 using LWP::UserAgent on one site, but not on any other

Thanks. That was helpful. But it raises a couple puzzles.

1) I get the following output:

DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:1645: new ctx 45510240 DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:363: socket not yet connected DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:365: socket connected DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:383: ssl handshake not started DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:446: Net::SSLeay::connect -> -1 DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:1320: SSL connect attempt failed with unkn +own error error:00000000:lib(0):func(0):reason(0) DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:452: fatal SSL error: SSL connect attempt +failed with unknown error error:00000000:lib(0):func(0):reason(0) DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:1320: IO::Socket::INET configuration faile +d error:00000000:lib(0):func(0):reason(0) DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:1682: free ctx 45510240 open=45510240 DEBUG: .../IO/Socket/SSL.pm:1690: OK free ctx 45510240

How do I determine why this low level library is unable to complete the usual SSL hand-shaking only with this server (It succeeds with every other server I have tried)

2) The cdirective fails on my workstation, on which the IO::Socket::SSL package is not installed. But, while the version of Perl on the servers is 5.14 or later, that on my workstation is 5.12. What would LWP be using for SSL on my workstation? I suspect some subtle difference between what was used with Perl 5.12 and that used with 5.14 or 5.16 may be responsible for the observed difference in behaviour. How would I determine this (and get similar debug information on my workstation that I am now getting on the two servers?

Thanks

Ted


Comment on Re^6: HTTP error response code 500 using LWP::UserAgent on one site, but not on any other
Download Code
Re^7: HTTP error response code 500 using LWP::UserAgent on one site, but not on any other
by Anonymous Monk on Nov 21, 2012 at 08:42 UTC

Log In?
Username:
Password:

What's my password?
Create A New User
Node Status?
node history
Node Type: note [id://1004616]
help
Chatterbox?
and the web crawler heard nothing...

How do I use this? | Other CB clients
Other Users?
Others lurking in the Monastery: (9)
As of 2014-10-21 22:20 GMT
Sections?
Information?
Find Nodes?
Leftovers?
    Voting Booth?

    For retirement, I am banking on:










    Results (112 votes), past polls