Beefy Boxes and Bandwidth Generously Provided by pair Networks
laziness, impatience, and hubris

Re: problem

by tachyon (Chancellor)
on Nov 25, 2004 at 03:59 UTC ( #410318=note: print w/replies, xml ) Need Help??

in reply to problem

I expect that the problem is the lack of quotes around '-re' in your 4th line. If that fails you should set debugging on in Expect:

$Expect::Debug = 3; # or $obj->debug(3);



Replies are listed 'Best First'.
Re^2: problem
by Anonymous Monk on Nov 25, 2004 at 18:28 UTC
    I don't have quotes around my -re and it works. It looks like your first instance of -re works, too. It does not have quotes.
    I suspect that if you remove the quotes on the last one it would work. In any case, I don't think you would be hanging on your last "send" command. I think it is the quoted -re line above it. Good luck.
      I have taken out all the quote in the -re, but the problem persisted. I know works if I execute commands,(ie., ls, cat etc) when the prompt shows up at the end of the command execution. When I run other command (Oracle calendar command to be exact), it does not get back to the prompt. Instead, it shows a line that asks me for password. I have a feeling that expect is not looking at the right place. Any other suggestion is greatly appreciated. Thanks

Log In?

What's my password?
Create A New User
Node Status?
node history
Node Type: note [id://410318]
and the web crawler heard nothing...

How do I use this? | Other CB clients
Other Users?
Others examining the Monastery: (3)
As of 2016-10-25 05:36 GMT
Find Nodes?
    Voting Booth?
    How many different varieties (color, size, etc) of socks do you have in your sock drawer?

    Results (315 votes). Check out past polls.