Beefy Boxes and Bandwidth Generously Provided by pair Networks
Just another Perl shrine
 
PerlMonks  

Re^3: cgi script is not running from browser but runs from command line

by ChuckularOne (Parson)
on Dec 15, 2010 at 18:38 UTC ( #877346=note: print w/ replies, xml ) Need Help??


in reply to Re^2: cgi script is not running from browser but runs from command line
in thread cgi script is not running from browser but runs from command line

Are you able to su to the user that actually runs the script? (Usually "nobody") If so. Try running the script as that user and see what errors you get. Doing this has always been helpful to me.


Comment on Re^3: cgi script is not running from browser but runs from command line
Re^4: cgi script is not running from browser but runs from command line
by supi (Initiate) on Dec 20, 2010 at 16:55 UTC
    I have changed user by making changes in httpd.config and run program from command line using the same user. But problem still continues. I make use of getstore procedure in LWP module. I think it is not getting executed when run from browser.
Re^4: cgi script is not running from browser but runs from command line
by supi (Initiate) on Dec 20, 2010 at 18:04 UTC
    I think that, problem is that - my arrays are not getting reinitialized when i run program from browser.

Log In?
Username:
Password:

What's my password?
Create A New User
Node Status?
node history
Node Type: note [id://877346]
help
Chatterbox?
and the web crawler heard nothing...

How do I use this? | Other CB clients
Other Users?
Others chanting in the Monastery: (6)
As of 2014-08-21 00:01 GMT
Sections?
Information?
Find Nodes?
Leftovers?
    Voting Booth?

    The best computer themed movie is:











    Results (126 votes), past polls