Beefy Boxes and Bandwidth Generously Provided by pair Networks
Perl-Sensitive Sunglasses
 
PerlMonks  

Re: HTTP error response code 500 using LWP::UserAgent on one site, but not on any other

by ted.byers (Monk)
on Nov 19, 2012 at 22:20 UTC ( #1004619=note: print w/replies, xml ) Need Help??


in reply to HTTP error response code 500 using LWP::UserAgent on one site, but not on any other

I just heard from the head tech guy at the company responsible for the service I am using. He is wondering if my "CA Store does/can not support EV1 (Extended Validation) SSL Certificates." He is asking if I can "try and update your(my) CA store?" How would I do that? Further, might it be a question of configuration, as I would expect that the CA stores on the servers, which are much newer than my workstation, would be much more current than that on my workstation.

Any thoughts on how I ought to proceed on this?

Thanks

Ted

  • Comment on Re: HTTP error response code 500 using LWP::UserAgent on one site, but not on any other

Log In?
Username:
Password:

What's my password?
Create A New User
Node Status?
node history
Node Type: note [id://1004619]
help
Chatterbox?
and the web crawler heard nothing...

How do I use this? | Other CB clients
Other Users?
Others rifling through the Monastery: (4)
As of 2016-10-01 23:50 GMT
Sections?
Information?
Find Nodes?
Leftovers?
    Voting Booth?
    How many different varieties (color, size, etc) of socks do you have in your sock drawer?






    Results (9 votes). Check out past polls.