Beefy Boxes and Bandwidth Generously Provided by pair Networks
Keep It Simple, Stupid
 
PerlMonks  

Re: Re: IE wont post after initial request

by BigJoe (Curate)
on Jun 13, 2002 at 13:16 UTC ( #174182=note: print w/replies, xml ) Need Help??


in reply to Re: IE wont post after initial request
in thread IE wont post after initial request

I gave this a try and it didn't fix the issue.

Unless anyone else another suggestion it looks like I am going to start working on a complex alternate solution (dealing with multiple Apache Servers on the same system with different configs, etc.)

Thanks a ton to everyone who submitted their suggestions. Maybe the person with the answer to this will see it today?

--BigJoe

Learn patience, you must.
Young PerlMonk, craves Not these things.
Use the source Luke.
  • Comment on Re: Re: IE wont post after initial request

Log In?
Username:
Password:

What's my password?
Create A New User
Node Status?
node history
Node Type: note [id://174182]
help
Chatterbox?
[Corion]: Also, I think the OPs problem is on their intranet and not on the internet (also, they should likely use WWW::Mechanize instead, which knows about cookie)
[1nickt]: yes, could be.
[1nickt]: I don;t see the link , definitely, after reloading the node
[1nickt]: Is it possible to disable it?
[Discipulus]: if you mean [download] after the code it is there 1nickt
[1nickt]: yes, Corion sees it too, and I see it when not logged in.
[Corion]: I think you can disable download links in your settings?
[1nickt]: Looking in settings to see if I disabled it in my profile ...
[1nickt]: There is "Don;t show embedded d/l links" in Display settings. It is unchecked.
[1nickt]: Oh, there is a minimum lines setting!

How do I use this? | Other CB clients
Other Users?
Others chilling in the Monastery: (9)
As of 2017-05-23 18:19 GMT
Sections?
Information?
Find Nodes?
Leftovers?
    Voting Booth?