Beefy Boxes and Bandwidth Generously Provided by pair Networks
Welcome to the Monastery

Re: Trouble with TMPL_LOOP assignment

by George_Sherston (Vicar)
on Oct 18, 2002 at 17:54 UTC ( #206385=note: print w/ replies, xml ) Need Help??

in reply to Trouble with TMPL_LOOP assignment

This looks like a problem with the data structure you're feeding to HTML::Template. Try

use Data::Dumper; print Dumper(\@liblog);
to see what you've got. Also to get interesting info about what went wrong,
use CGI qw/:standard/; use CGI::Carp qw(fatalsToBrowser warningsToBrowser); print header;
at the head of your script will give you the useful HTML::Template error info, inter alia.

Specifically in your case I may well be missing a bit of syntax, but I think %$item->{'ActionID'} probably ought to be $item->{'ActionID'} - otherwise you'll get an annoyingly interesting data structure? Or, did you initialise $viewliblog_page as an HTML::Template object? - this isn't clear from the chunk you posted

Also, you could save a bit of effort by modifying the elements in @log rather than creating a new array, as in
for my $item (@log) { $item->{UID} = GetItemFromDB('RealName','UID',$item->{'UID'},'User +') $item->{ActionID} = GetItemFromDB('ActionName','ActionID',$item->{ +'ActionID'},'Action'); }

George Sherston

Comment on Re: Trouble with TMPL_LOOP assignment
Select or Download Code

Log In?

What's my password?
Create A New User
Node Status?
node history
Node Type: note [id://206385]
and the web crawler heard nothing...

How do I use this? | Other CB clients
Other Users?
Others surveying the Monastery: (10)
As of 2015-10-07 12:52 GMT
Find Nodes?
    Voting Booth?

    Does Humor Belong in Programming?

    Results (184 votes), past polls