Beefy Boxes and Bandwidth Generously Provided by pair Networks
XP is just a number
 
PerlMonks  

Re: Re: Re: setting up perl to work with appache

by AcidHawk (Vicar)
on Mar 12, 2004 at 07:06 UTC ( #336101=note: print w/ replies, xml ) Need Help??


in reply to Re: Re: setting up perl to work with appache
in thread setting up perl to work with appache

I cut and pasted your cgi and put it into my cgi-bin dir and added a link to my test page and it worked fine. So there is no problem with your cgi (Other than the message I get that it is too late for -T). Also your httpd.conf settings look fine.

You mentioned that you are using a hub..? Are you connecting to the url from the local machine or across a network..? Also Turn ZoneAlarm off for a bit while you are testing..?

Let us know what happens..

-----
Of all the things I've lost in my life, its my mind I miss the most.


Comment on Re: Re: Re: setting up perl to work with appache
Everything's fine now!
by rebot (Initiate) on Mar 15, 2004 at 08:05 UTC
    AcidHawk,

    I am connecting to the url form my local machine and not across a network so the hub should not matter.

    I was running apache 2.0.48 (the newer version) and I uninstalled that. I installed the older version (1.3....) instead and now everything runs fine and I'm able to get that test file to work!

    I guess Apache 2.0.48 has issues with ZoneAlarm.

    I really appreciate your help.

    Looks like I'm on my way to learning Perl! I'm very excited.

    Again, thanks a lot!

    Take care!

Log In?
Username:
Password:

What's my password?
Create A New User
Node Status?
node history
Node Type: note [id://336101]
help
Chatterbox?
and the web crawler heard nothing...

How do I use this? | Other CB clients
Other Users?
Others imbibing at the Monastery: (5)
As of 2014-07-13 11:20 GMT
Sections?
Information?
Find Nodes?
Leftovers?
    Voting Booth?

    When choosing user names for websites, I prefer to use:








    Results (249 votes), past polls