Beefy Boxes and Bandwidth Generously Provided by pair Networks
There's more than one way to do things
 
PerlMonks  

Re^6: Problem installing module through cpan on Windows ActivePerl

by sagarkha (Acolyte)
on Sep 22, 2010 at 10:56 UTC ( #861253=note: print w/replies, xml ) Need Help??


in reply to Re^5: Problem installing module through cpan on Windows ActivePerl
in thread Problem installing module through cpan on Windows ActivePerl

I have done the correct proxy setting in command prompt, but i am still getting the same error msg.
  • Comment on Re^6: Problem installing module through cpan on Windows ActivePerl

Replies are listed 'Best First'.
Re^7: Problem installing module through cpan on Windows ActivePerl
by BrowserUk (Pope) on Sep 22, 2010 at 11:08 UTC

    Those settings. made correctly, do work. So the problem must be something local to your set-up. As such, it is impossible for us to diagnose the problem from here. You will have to consult someone locally, who understands your set-up to progress. Sorry.

Re^7: Problem installing module through cpan on Windows ActivePerl
by syphilis (Chancellor) on Sep 22, 2010 at 11:48 UTC
    I have done the correct proxy setting in command prompt, but i am still getting the same error msg >

    Check the ActivePerl-faq2.html (especially the "PPM, Proxies and Firewalls" section). You'll find that file in your perl/html/faq folder. Perhaps there's something you've missed.

    Cheers,
    Rob

Log In?
Username:
Password:

What's my password?
Create A New User
Node Status?
node history
Node Type: note [id://861253]
help
Chatterbox?
[LanX]: did you spam before? :)
LanX has to go/
[ambrus]: I hope we didn't mess up the spam filter rules again.
[ambrus]: Our spam filter rules disallow links to certain domains, and some suspicious pharses that have appeared in previous spam advertising cheap online whatevers.
[LanX]: some servers were lagging today, so I suppose the root cause
[LanX]: ambrus no recent patches
[Petroza]: no i haven't posted anything before. It was a more or less long question with a specific issue. I did post a title and the links i added where only part of the element i was searching within the code (so no purpose other than the question itself).
[1nickt]: Petroza can you go back in your browser to the preview screen, redact the links, and try to submit again?
[LanX]: copy and paste the text into your Petroza's scratchpad please
[Petroza]: yes I'll do that. instead of the url I'll write "link"

How do I use this? | Other CB clients
Other Users?
Others about the Monastery: (11)
As of 2017-10-17 15:24 GMT
Sections?
Information?
Find Nodes?
Leftovers?
    Voting Booth?
    My fridge is mostly full of:

















    Results (233 votes). Check out past polls.

    Notices?