Beefy Boxes and Bandwidth Generously Provided by pair Networks
Welcome to the Monastery
 
PerlMonks  

Re^2: LWP::Useragent GET fails with https

by Anonymous Monk
on Oct 18, 2011 at 15:33 UTC ( #932177=note: print w/ replies, xml ) Need Help??


in reply to Re: LWP::Useragent GET fails with https
in thread LWP::Useragent GET fails with https

I'm still always getting "400 Bad Request" errors when I use the https proxy. If I try the code exactly as written, I get 500 errors so it's not using the https proxy at all via the environment variable.


Comment on Re^2: LWP::Useragent GET fails with https
Re^3: LWP::Useragent GET fails with https
by wazoox (Prior) on Oct 18, 2011 at 16:49 UTC
    There was a slight mistake in my code example:
    $ENV{HTTPS_PROXY} = 'http://proxy:8080';
    Note the absence of trailing slash. It works for me, I've just got it running through my local squid proxy:
    [~/temp]$ ./test.pl SSL_connect:before/connect initialization SSL_connect:SSLv2/v3 write client hello A SSL_connect:SSLv3 read server hello A SSL_connect:SSLv3 read server certificate A SSL_connect:SSLv3 read server done A SSL_connect:SSLv3 write client key exchange A SSL_connect:SSLv3 write change cipher spec A SSL_connect:SSLv3 write finished A SSL_connect:SSLv3 flush data SSL_connect:SSLv3 read finished A Successtext/htmlcharset=ISO-8859-1 document!

    Please provide more information on your configuration. It works fine for me on Linux, running Perl 5.10.1 and LWP 5.835.

Log In?
Username:
Password:

What's my password?
Create A New User
Node Status?
node history
Node Type: note [id://932177]
help
Chatterbox?
and the web crawler heard nothing...

How do I use this? | Other CB clients
Other Users?
Others cooling their heels in the Monastery: (5)
As of 2014-09-15 03:36 GMT
Sections?
Information?
Find Nodes?
Leftovers?
    Voting Booth?

    My favorite cookbook is:










    Results (145 votes), past polls