Beefy Boxes and Bandwidth Generously Provided by pair Networks
more useful options
 
PerlMonks  

Re: Why are elements of my array getting deleted?

by tangent (Deacon)
on Apr 18, 2012 at 22:18 UTC ( #965813=note: print w/ replies, xml ) Need Help??


in reply to Why are elements of my array getting deleted?

Not sure if this will work but I would suggest you change how you assign your arguments to:

sub ccmexec_nodie { my $command = shift; ... sub myprint { my $level = shift; my $string = shift;


Comment on Re: Why are elements of my array getting deleted?
Download Code
Re^2: Why are elements of my array getting deleted?
by chromatic (Archbishop) on Apr 19, 2012 at 04:06 UTC
    Not sure if this will work...

    What led you to believe it might? (I think you might say "Because I understand that accessing elements of @_ directly exhibits aliasing behavior." Fortunately, assignment of those elements performs a copy of the value of each element, so the only difference between direct assignment of indexed element and shift is that the latter updates the container—@_— as well.)

      What led you to believe it might?
      Because, in a similar scenario, this change fixed a mysterious problem I had. I don't have the knowledge to explain why, but it did work.

Log In?
Username:
Password:

What's my password?
Create A New User
Node Status?
node history
Node Type: note [id://965813]
help
Chatterbox?
and the web crawler heard nothing...

How do I use this? | Other CB clients
Other Users?
Others drinking their drinks and smoking their pipes about the Monastery: (10)
As of 2014-10-20 09:05 GMT
Sections?
Information?
Find Nodes?
Leftovers?
    Voting Booth?

    For retirement, I am banking on:










    Results (74 votes), past polls