http://www.perlmonks.org?node_id=612244


in reply to Re^3: Installing binary-dependant module on shared hosting (Time::Piece)
in thread Installing binary-dependant module on shared hosting (Time::Piece)

OK then, I made all the modifications to cpan and could install various modules to my private /lib path.

But then: problems with Time::Piece again... The snippet from cpan:
CPAN.pm: Going to build M/MS/MSERGEANT/Time-Piece-1.11.tar.gz Checking if your kit is complete... Looks good Writing Makefile for Time::Piece cp Seconds.pm blib/lib/Time/Seconds.pm cp Piece.pm blib/lib/Time/Piece.pm /usr/local/bin/perl -I/usr/lib/perl/5.6.1 -I/usr/share/perl/5.6.1 /usr +/share/perl/5.6.1/ExtUtils/xsubpp -typemap /usr/share/perl/5.6.1/Ext +Utils/typemap Piece.xs > Piece.xsc && mv Piece.xsc Piece.c cc -c -DDEBIAN -fno-strict-aliasing -I/usr/local/include -D_LARGEFILE +_SOURCE -D_FILE_OFFSET_BITS=64 -O2 -DVERSION=\"1.11\" -DXS_VERSION= +\"1.11\" -fPIC -I/usr/lib/perl/5.6.1/CORE Piece.c Running Mkbootstrap for Time::Piece () chmod 644 Piece.bs rm -f blib/arch/auto/Time/Piece/Piece.so LD_RUN_PATH="" cc -shared -L/usr/local/lib Piece.o -o blib/arch/auto +/Time/Piece/Piece.so chmod 755 blib/arch/auto/Time/Piece/Piece.so cp Piece.bs blib/arch/auto/Time/Piece/Piece.bs chmod 644 blib/arch/auto/Time/Piece/Piece.bs Manifying blib/man3/Time::Seconds.3pm Manifying blib/man3/Time::Piece.3pm /usr/bin/make -- OK Running make test PERL_DL_NONLAZY=1 /usr/local/bin/perl -Iblib/arch -Iblib/lib -I/usr/li +b/perl/5.6.1 -I/usr/share/perl/5.6.1 -e 'use Test::Harness qw(&runtes +ts $verbose); $verbose=0; runtests @ARGV;' t/*.t t/01base............ok t/02core............ok t/03compare.........ok t/04mjd.............ok t/05overload........ok t/06subclass........FAILED tests 1-10 Failed 10/10 tests, 0.00% okay Failed Test Status Wstat Total Fail Failed List of Failed ---------------------------------------------------------------------- +---------- t/06subclass.t 10 10 100.00% 1-10 Failed 1/6 test scripts, 83.33% okay. 10/128 subtests failed, 92.19% o +kay. make: *** [test_dynamic] Error 29 /usr/bin/make test -- NOT OK Running make install make test had returned bad status, won't install without force

I used this command to alter my cpan conf:
o conf makepl_arg "LIB=/myhome/myperl/lib \ INSTALLMAN1DIR=/myhome/myperl/man/man1 \ INSTALLMAN3DIR=/myhome/myperl/man/man3"

Did I miss to define the path for binaries, as it seems from what cpan spit out??