Beefy Boxes and Bandwidth Generously Provided by pair Networks
Problems? Is your data what you think it is?
 
PerlMonks  

Re^8: PPM missing in ActiveState 5.28 trying to install IMage::Magick

by syphilis (Bishop)
on Feb 24, 2020 at 06:27 UTC ( #11113359=note: print w/replies, xml ) Need Help??


in reply to Re^7: PPM missing in ActiveState 5.28 trying to install IMage::Magick
in thread PPM missing in ActiveState 5.28 trying to install IMage::Magick

.... after really really long delay

This sounds similar to the difficulty that I currently have in accessing many of the files at sisyphusion.tk (and lots of other places on the internet) via http.
I'm assuming that the problem with the sisyphusion.tk files that I can't get (eg http://www.sisyphusion.tk/ppmindex.html) is the same as the problem with other files that I can't get (eg http://strawberryperl.com/releases.html).
But maybe there's some different issues at play there.
Can you successfully browse to either of those 2 links ?

According to the sisyphusion.tk raw access logs, when I try to browse to ppmindex.html, sisyphusion.tk server receives the request and replies with the usual 200 response, but that response never gats back to me. Every 30 seconds the browser sends off another request, with exactly the same result. After the 10th request has been sent, the browser just gives up and times out.

I grabbed the raw access logs for what might be your attempts to ppm install Gtk3, and I've stuck 'em on my scratchpad. There's a couple of 416 errors in relation to requests from Mozilla. The "bytes" number is wrong - which, I guess, explains the "416". And there's a couple of 404's and some 3xx redirects (again resulting from requests from Mozilla) but, AFAICT, the requests from D:\perl\citrusperl\site\bin\ppm.bat\0.1 are all being successfully met, except for a legitimate 404 for GET /ppm/file:Image-Magick.ppd.ppd
However, maybe that's not you ... if you want to send me your IP address I can take another look.

Cheers,
Rob
  • Comment on Re^8: PPM missing in ActiveState 5.28 trying to install IMage::Magick
  • Download Code

Replies are listed 'Best First'.
Re^9: PPM missing in ActiveState 5.28 trying to install IMage::Magick
by Anonymous Monk on Feb 24, 2020 at 23:19 UTC

    Can you successfully browse to either of those 2 links ?

    Yup

    However, maybe that's not you ... are all being successfully met

    It is me, weird ... but I've also used curl successfully to download some files ...

    But maybe there's some different issues at play there.

    I've installed Image-Magick successfully

    I hope its not bugs in LWP, i'd like to fix those

    curl mostly works for downloading from you

    but ppm is spazzing on reading local .ppd files

    I hope I'm the only one with this issue ... could be bad ram :/

Log In?
Username:
Password:

What's my password?
Create A New User
Node Status?
node history
Node Type: note [id://11113359]
help
Chatterbox?
and the web crawler heard nothing...

How do I use this? | Other CB clients
Other Users?
Others studying the Monastery: (4)
As of 2020-05-26 16:50 GMT
Sections?
Information?
Find Nodes?
Leftovers?
    Voting Booth?
    If programming languages were movie genres, Perl would be:















    Results (150 votes). Check out past polls.

    Notices?