http://www.perlmonks.org?node_id=864037


in reply to Re: PDL and PGPLOT on Windows XP
in thread [SOLVED]: PDL and PGPLOT on Windows XP

Hmmm. Well it appears that I do have that directory and file installed. Existing within: C:\strawberry\perl\site\lib\auto\PGPLOT, I have the following files:

I did a remove command using ppm and tried reinstalling PGPLOT. I also added C:\strawberry\perl\bin to my PATH variable (though I think it might already have been there). After doing so, I tried use PGPLOT; in the perldl shell again and I got this error:

Attempt to reload PGPLOT.pm aborted. Compilation failed in require at (eval 44) line 4, <STDIN> line 2. at (eval 44) line 4 main::BEGIN() called at (eval 44) line 4 eval {...} called at (eval 44) line 4 eval ' sub { { use PG +PLOT; ; } } ;' called at C:\strawberry\perl\bin/perldl line 657 main::eval_and_report('use PGPLOT;\x{a}') called at C:\strawbe +rry\perl\bin/perldl line 606 main::process_input() called at C:\strawberry\perl\bin/perldl +line 626 eval {...} called at C:\strawberry\perl\bin/perldl line 626 BEGIN failed--compilation aborted at (eval 44) line 4, <STDIN> line 2. at (eval 44) line 4 eval ' sub { { use PG +PLOT; ; } } ;' called at C:\strawberry\perl\bin/perldl line 657 main::eval_and_report('use PGPLOT;\x{a}') called at C:\strawbe +rry\perl\bin/perldl line 606 main::process_input() called at C:\strawberry\perl\bin/perldl +line 626 eval {...} called at C:\strawberry\perl\bin/perldl line 626

...which appears to be substantially different, though I can't tell if it is better or worse. Any new ideas? Thanks again for the help thus far.




EDIT: So, I tried removing and reinstalling PGPLOT one more time using PPM and after reinstalling all of the dll's and exe's in my C:\strawberry\perl\bin\ directory I am back to getting this error:


Can't locate loadable object for module PGPLOT in @INC (@INC contains: + C:/strawberry/perl/lib C:/strawberry/perl/site/lib .) at (eval 40) l +ine 4 Compilation failed in require at (eval 40) line 4, <STDIN> line 1. BEGIN failed--compilation aborted at (eval 40) line 4, <STDIN> line 1.

So it might be worth skipping all that junk that got spewed out during my first attempt.